Media sponsor

Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 23.07.2017 20:30

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 10:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00
Notarët fillojnë të parët garat për Kosovën

Notarët Dren Ukimeraj dhe Dion Kadriu, do të fillojnë të parët garat për ekipin olimpik të Kosovës në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”.më shumë

Sonte bëhet ceremonia hapëse e EYOF “Gyor 2017”, Blearta Ukëhaxhaj bart flamurin e Kosovës

Ceremonia solemne e hapjes së Festivalit Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, do të bëhet sonte në stadiumin “Eto Park” të Gyorit, duke filluar prej orës 20:30.Kosova do të defilojë përkrahë 49 shteteve tjera të Evropës.më shumë

KOK-u merr mbështetje nga SO i KON-it për 11 federata

Komiteti Olimpik i Kosovës ka marrë mbështetje nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, në lidhje me aplikimin për trajnimin e trajnerëve.më shumë

U mbajt mbledhja e nëntë e BE të KOK-ut

Nën drejtimin e presidentit z.Besim Hasani, është mbajtur të enjten mbrëma mbledhja e nëntë e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, ku pas gjashtë orësh diskutime e debate, u miratuan një mori çështjesh të rendit të ditës.më shumë

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0