Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Asambleja e Punës

KOK mbajti Asamblenë Vjetore të Punës, Agim Ademi u zgjodh nënpresident i ri

Është mbajtur Asambleja Vjetore e Komitetit Olimpik të Kosovës, në të cilën u shqyrtuan dhe u miratuan të gjitha pikat e Rendit të Ditës.më shumë

Asambleja e Punës mbahet më 4 shkurt 2018

Asambleja e Punës së KOK-ut për vitin 2017, do të mbahet më 4 shkurt 2018. më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0