Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Përvjetori i pranimit në KON

Personalitete të larta dhe nderime të shumta u bënë në Gala Mbrëmjen për 4-vjetorin e pranimit të KOK-ut në KON

Personalitete të larta shtetërore dhe nderime të shumta u bënë në Gala Mbrëmjen, e organizuar mbrëmë me rastin e 4-vjetorit të pranimit të Komitetit Olimpik të Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

Figura të shquara të sportit, politikës dhe artit begatuan Gala Mbrëmjen për 3-vjetorin e KOK-ut në KON dhe 25-vjetorit të themelimit të KOK-ut

Personalitete të larta të sportit, politikës dhe artit, kanë begatuar Gala Mbrëmjen e Komitetit Olimpik të Kosovës, e cila u mbajt për të shënuar 3-vjetorin e anëtarësimit të KOK-ut në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar dhe 25-vjetorin e themelimit të KOK-ut. më shumë

KOK shënoi dyvjetorin e pranimit në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar

Komiteti Olimpik i Kosovës ka festuar dy vjetorin e pranimit në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0