Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Sporti dhe Ambienti

Koha Ditore: Karlingu prezantohet në shteg të improvizuar të plastikës

Dhjetëra fëmijë janë mbledhur të hënën në sheshin "Skënderbeu" në qendër të Prishtinës për të luajtur dhe festuar së bashku me drejtues të Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), "Ditën Botërore të Sportit dhe të Ambientit". më shumë

Mediat e huaja: KOK-u shënoi Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit

Uebfaqja e njohur ndërkombëtare, “Insidethegames.biz”, ka pasqyruar shënimin e Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit nga Komiteti Olimpik i Kosovës. më shumë

Aktivitete të shumta u organizuan për Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit, u mboll edhe pema olimpike

Në një organizim të shkëlqyer nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe përkrahur nga Solidariteti Olimpik, si dhe Kuvendi Komunal i Prishtinës, të hënën u shënua 5 Qershori, Dita Botërore e Sportit dhe Ambientit. Rreth 160 fëmijë morën pjesë, duke performuar në sporte të ndryshme të organizuara në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0