Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kurse bazike për administratorë të sportit

Federata e Badmintonit e Kosovës u certifikua në kursin bazik për administratorë të sportit

Federata e Badmintonit e Kosovës ka përfunduar me sukses kursin bazik për administratorë të sportit, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.më shumë

Me kursin bazik për administratorët e taekwondosë, u mbyll maratona e aktiviteteve të KOK-ut për vitin 2018

Komiteti Olimpik i Kosovës ka përmbyllur sot maratonën e aktiviteteve për vitin 2018.më shumë

FASK-u, federata e parë jashtë programit Olimpik, që u certifikua në kursin bazik për administratorë sporti

Në prag të festave të fund vitit, Komiteti Olimpik i Kosovës ka vazhduar me mbajtjen e kurseve bazike për administratorë sporti, në kuadër të planit strategjik 2017-2020. më shumë

Federata e Mundjes së Kosovës certifikohet në kursin bazik për administratorë të sportit

Mbi 20 administratorë, trajnerë, mundës dhe zyrtarë tjerë të Federatës së Mundjes së Kosovës kanë kryer me sukses të dielën kursin bazik për administratorë të sportit, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.më shumë

Çertifikohen dhjetëra administratorë të Federatës së Tenisit të Kosovës

Dhjetëra administratorë të Federatës së Tenisit të Kosovës (FTK) dhe klubeve të këtij sporti, anëtarë të Bordit të FTK-së, trajnerë e lojtarë, janë çertifikuar të dielën nga Komiteti Olimpik i Kosovës pas vijimit me sukses të kursit bazik për administratorë të sportit.më shumë

Mbyllet me sukses seria e 24 kurseve për administratorë të sportit – sot u çertifikua basketbolli

Ka përfunduar seria prej 14 kurseve bazike për administratorë të sportit, të organizuara gjatë këtij viti nga Komiteti Olimpik i Kosovës, në mbështetje të Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

previous

1-6 Nga 13

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0