Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

U çertifikuan dhjetëra administratorë të sportit për Federatën e Volejbollit e Kosovës

18.06.2017 18:06:04

Është mbyllur me sukses edhe kursi i shtatë bazik për administratorët e sportit, ku këtë herë u mbajt për Federatën e Volejbollit e Kosovës.

Dhjetëra administratorë, zyrtarë, trajnerë, lojtarë e lojtare, u ndanë të kënaqur me ligjëratat nga ekspertët e brendshëm dhe të jashtëm.

Ligjërues ishin: z. Besim Hasani, drejtor kombëtar për kurse, SO-KON, z. Iber Alaj, Memos 19, SO-KON, dhe znj. Elda Gjoka, Drejtoreshë e Kursit Kombëtar nga SO i KON-it. Krahas tyre, ligjëroi edhe z.Damjan Pintar, ekspert i jashtëm i marketingut i dërguar nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Për të ishte hera e dytë që ligjëron në kursë të tillë, pasi herën e parë ligjëroi për Federatën e Skitarisë e Kosovës.

Në fund, pjesëmarrësit u pajisen me çertifikata.Kursi u mbajt në Hotel Sirius në Prishtinë, të cilët njëherit janë sponsor të Komitetit Olimpik të Kosovës.

Kujtojmë që kurset e tilla mbahet në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.

I radhës mbahet më 23 dhe 24 qershor për Federatën e Karatesë e Kosovës, kurse deri në fund të vitit do të mbahen gjithësej 14 kurse.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0