Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

LOJËRAT OLIMPIKE RIO 2016

Kosova ka debutuar në Lojërat Olimpike RIO 2016. Ekipi Olimpik përbëhet nga tetë sportistë, ndërsa u kthye me medaljen e artë të fituar nga xhudistja, Majlinda Kelmendi. Heroina jonë fitoi të artën në kategorinë -52 kilogramë të xhudos. Ajo u bë sportistja e parë dhe e vetme që fiton medaljen e artë për Kosovën në Lojërat Olimpike. Padyshim se ky llogaritet suksesi më i madh ndonjëherë për sportin e Kosovës.

Historike! Falë Majlinda Kelmendit, Kosova debutoi me medaljen e artë në LO “RIO 2016”

E gjithë bota po flet për Kosovën. Xhudistja jonë Majlinda Kelmendi ka shkruar historinë (7 gusht 2016), duke siguruar medaljen e parë të artë olimpike për Kosovën, madje në pjesëmarrjen e parë të saj në Lojërat Olimpike për vitin 2016. më shumë

Majlinda Kelmendi: Suksesi im është i Kosovës

Majlinda Kelmendi në pritjen madhështore që iu bë ka thënë se ka arritur të fitojë këtë medalje që për shumë shtete është vetëm ëndërr.më shumë

Rezultatet e sportistëve tanë në LO “RIO 2016”

Kosova u përfaqësua me tetë sportistë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0