Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Federata e Futbollit e Kosovës

Federata e Futbollit e Kosovës

www.ffk-kosova.com
E-mail: [email protected]
Tel: +381 38 226 223

Fax: +381 38 226 225


Kryetar: Fadil Vokrri
Mob: +377 44 400 700

 

Sekretar i përgjithshëm: Eroll Salihu

E-mail: [email protected]

Tel: +377 45 995 002


Numri i klubeve: 56
Seniore.F: 87
Seniorë: 5,298
Juniorë, Kadetë dhe  pionerë: 3,635
Meshkuj të regjistruar: 8,933
Femra të regjistruara: 87
Gjithsej: 9,020.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0