Lajme

Ambasadori i Hungarisë në Prishtinë, Laszlo Markusz, vizitoi Komitetin Olimpik të Kosovës

Ambasadori i Hungarisë në Prishtinë, z.Laszlo Markusz, ka vizituar të martën Komitetin Olimpik të Kosovës.më shumë

KOK-u dërgon 15 sportistë në përgatitje, para fillimit të Festivalit Olimpik për të rinj të Evropës, që mbahet në Gyor të Hungarisë

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbrëmë ka mbajtur mbledhjen e shtatë të rregullt, e cila doli të jetë maratonike.më shumë

U mbajt Kursi Bazik për Administratorët e Sportit të Federatës së Gjimnastikës së Kosovës

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe mbështetur nga Solidariteti Olimpik, ka përfunduar Kursi Bazik për Administratorë të Sportit, i mbajtur për tri ditë radhazi për Federatën e Gjimnastikës së Kosovës.më shumë

Specialistët më eminentë të vendit, ligjëruan në Konferencën e parë Mjekësore: “Lëndimet sportive – perspektiva ortopedike dhe traumatologjike”

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Komisioni Mjekësor pranë KOK-ut të martën është mbajtur Konferenca e Parë Mjekësore me temën “Lëndimet sportive – perspektiva ortopedike dhe traumatologjike”. Konferenca kishte për qëllim ngritjen e vetëdijes për sëmundjet dhe lëndimet që mund të vijnë gjatë zhvillimit të aktiviteteve sportive, në mënyrë që të evidentohet sa më shumë ky rrezik...më shumë

Nënshkrimi i Bursave Olimpik për Pyeongchang 2018

Komitetit Olimpik i Kosovës, Federata Skitare e Kosovës dhe tre sportistë kanë nënshkruar sot kontratat për ndarjen e Bursës Olimpike për Lojëra Olimpike Dimërore PyeongChang 2018...më shumë

U nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim midis KO të Kosovës dhe KO të Sllovenisë.

Nga ky bashkëpunim 4 vjeqarë me mundësi të zgjatjes do të perfitojnë sportistet, trajneret dhe administratoret e sportit. Bashkëpunimi i pare do të filloj me ekipin kombetarë të skijimit të cilet janë potencial për pjesëmarrje në LO Dimërore Pyeongchang 2018...më shumë

previous

1-6 Nga 186

next