Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Ministri Gashi nënshkroi Rregulloren për sponsorizime në fushën e sportit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar Rregulloren për përcaktimin e kritereve, procedurave dhe formës për vërtetimin e sponsorizimit në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit, përmes së cilës përcaktohen kriteret e përgjithshme dhe të veçanta për sponsorizime, lëshimin e vërtetimit dhe formën e tij si dhe procedurën e raportimit vjetor për sponsorizimin e realizuar. më shumë

Presidenti Hasani priti ekspertin e taekwondosë, Sunjang Lee

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Besim Hasani, ka pritur ngrohtësisht ekspertin e Federatës Botërore të Taekwondosë, z. Sunjang Lee nga Korea e Jugut, i cili për katër ditë ligjëroi në kursin për trajnerët e taekwondosë, të organizuar nga KOK-u.më shumë

U çertifikuan 21 trajnerë të taekwondosë

21 trajnerë të taekwondosë janë çertifikuar të hënën, pas vijimit me sukses të nivelit të parë të kursit për trajnimin e trajnerëve.më shumë

Xhudistët fitojnë një të artë dhe dy të argjendta në Grand Prix në Tunizi

Me vetëm tre pjesëmarrës, fituan tri medalje, një të artë dhe dy të argjendta. Ky është bilanci i ekipit të xhudos në turneun Grand Prix, të mbajtur në Tunis të Tunizisë.më shumë

Presidenti Hasani priti zyrtarin e lartë të ITF-së, Vitor Cabral dhe delegacionin e FTK-s

Zyrtari i lartë i Drejtorisë për Zhvillim në Federatën Ndërkombëtare të Tenisit (ITF), z. Vitor Cabral, i shoqëruar nga kryetari i Federatës së Tenisit të Kosovës (FTK), z. Mejdi Rexhepi dhe z. Shkëlzen Domi, nënkrytar, janë pritur të premten nga presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Besim Hasani.më shumë

20 pjesëmarrës filluan kursin e trajnimit të trajnerëve Taekwondos, po ligjëron eksperti ndërkombëtar, Sunjang Lee

Ka filluar të premten kursi për trajnimin e trajnerëve të Federatës së Taekwondosë së Kosovës, i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.më shumë

previous

1-6 Nga 436

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0