Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Arbi Pupovci fiton normën B olimpike PyeongChang 2018

Arbi Pupovci ka arritur të fitojë normën B olimpike PyeongChang 2018, në disiplinën e sllallomit të madh, pas pikëve të fituara sot në Kolashin të Malit të Zi.më shumë

Këtë fundjavë mbyllet seria prej 14 kurseve bazike për administratorë të sportit, që këtë herë mbahet për FBK-në

Maratona e 14 kurseve bazike për administratorë të sportit, të organizuara për këtë vit nga Komiteti Olimpik i Kosovës, mbyllet këtë fundjavë me Federatën e Basketbollit të Kosovës.më shumë

Konferenca “Sporti dhe Media” mbahet më 27 dhjetor 2017

Komiteti Olimpik i Kosovës, në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK), do të organizojnë për herë të parë konferencën “Sporti dhe Media”.më shumë

Publikohet draft rregullorja e hartuar nga grupi punues për Ligjin për Sponsorizim, kërkohen komente dhe sugjerime nga palët e interesit

Është publikuar nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport draft rregullorja e hartuar nga grupi punues që derivon nga Ligji për Sponsorizim.më shumë

Faton Shurrdhaj i 21-ti në ditën e dytë të garave në Kollashin, Adea Kollqaku e 15-ta

Ekipi olimpik potencial për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, po vazhdon garat në Kollashin të Malit të Zi, të organizuara nga Federata Ndërkombëtare e Skitarisë.Edhe në ditën e dytë, garat janë mbajtur në disiplinën e sllallomit.më shumë

Albin Tahiri, i dhjeti në disiplinën e sllallomit në Kollashin, Arbi Pupovci, i 22-ti

Ekipi potencial i Kosovës për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, e ka mbyllur disiplinën e sllallomit, në garën e FIS-it që po mbahet në Kollashin të Malit të Zi.më shumë

previous

127-132 Nga 538

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0