Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Rreth 5 mijë fëmijë të vitit të Pavarësisë, shënuan Ditën Olimpike 2018

Rreth 5 mijë fëmijë të lindur në vitin e Pavarësisë së Kosovës (2008), kanë shënuar sot Ditën Olimpike 2018. Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, aktiviteti në vrapim u mbajt për herë të parë në shtatë qendrat e Kosovës: Prishtinë, Gjilan, Mitrovicë, Gjakovë, Pejë, Prizren dhe Ferizaj.më shumë

Rreth 5 mijë fëmijë të vitit të Pavarësisë do të shënojnë nesër Ditën Olimpike 2018

Rreth 5 mijë fëmijë të lindur në vitin e Pavarësisë së Kosovës (2008), do të shënojnë nesër (e premte) Ditën Olimpike 2018.më shumë

Federata e Hendbollit të Kosovës u çertifikua në kursin e 16-të bazik për administratorë të sportit

Zyrtarë të Federatës së Hendbollit të Kosovës (FTK) dhe klubeve të këtij sporti, janë çertifikuar të dielën nga Komiteti Olimpik i Kosovës, pas vijimit me sukses të kursit bazik për administratorë të sportit.më shumë

Takime konstruktive të përfaqësueseve të KOK-ut në konferencën e 7-të Botërore për Femrën dhe Sportin

Përfaqësueset e Komitetit Olimpik të Kosovës, Shqipe Zogiani e Vjollca Krasniqi, anëtare të Bordit Ekzekutiv dhe zyrtarja Rejhan Halili, po qëndrojnë në Gaborone të Botswanës, ku po mbahet Konferenca e 7-të Botërore e Grupit Punues Ndërkombëtar (IWG) për Femrën dhe Sportin.më shumë

Vendim historik për Federatën Skitare të Kosovës, pranohet me të drejta të plota në FIS

Federata Skitare e Kosovës është bërë anëtare me të drejta të plota e Federatës Ndërkombëtare të Skitarisë (FIS).më shumë

Përfaqësueset e KOK-ut po marrin pjesë në Konferencën e 7-të Botërore për Femrën dhe Sportin

Ka filluar të enjten mbrëma Konferenca e 7-të Botërore e Grupit Punues Ndërkombëtar për Femrën dhe Sportin, e cila po mbahet në Gaborone të Botswanës.më shumë

previous

139-144 Nga 677

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0