Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Vendimet e BE të KOK-ut: Herolind Nishevci bartë flamurin në hapjen e LM Tarragona 2018, miratohet maskota e Kosovës

Është mbajtur të mërkurën pasdite mbledhja e 20-të e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), e cila nisi me një minutë heshtje në nderim të legjendës së futbollit, Fadil Vokrri, i cili ishte nënpresident i KOK-ut. më shumë

Ekipi i shigjetarisë arrin i pari në Tarragona 2018

Shigjetarët kanë mbërritur të parët nga ekipi i gjerë i Kosovës në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018. Të prirë nga kryetari i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (FGJK), Agron Mala, si dhe zyrtari për media, Kushtrim Krasniqi, ekipi i shigjetarisë arriti në Tarragona rreth orës 20:30. më shumë

U prezantua ekipi Olimpik i Kosovës, si dhe u mbajt ligjëratë për anti-doping

Pas pritjes së organizuar tek presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe vënies së gurëthemelit të Qendrës së parë për Mjekësi Sportive, Komiteti Olimpik i Kosovës në një ceremoni të veçantë prezantoi ekipin Olimpik, që do të marrë pjesë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

Ekipi Olimpik i Kosovës me në krye Majlinda Kelmendin, vuri gurëthemelin e Qendrës së parë për Mjekësi Sportive

Ekipi Olimpik i Kosovës me në krye kampionen Olimpike, Majlinda Kelmendin, ka marrë pjesë në vënien e gurëthemelit të Qendrës së parë për Mjekësi Sportive, objekt ky i nisur sot nga Ministria e Shëndetësisë.më shumë

Presidenti Thaçi ia dorëzoi flamurin ekipit Olimpik për Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ia dorëzoi sot flamurin ekipit Olimpik të Kosovës, i cili do të përfaqësojë vendin tonë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

Presidenti Thaçi ia dorëzon nesër flamurin ekipit Olimpik të Kosovës për LM Tarragona 2018

Ekipi Olimpik i Kosovës është gati për të marrë pjesë për herë të parë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

previous

181-186 Nga 747

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0