Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

KOK organizoi pritje për vullnetarët në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, kanë organizuar të mërkurën pritje për vullnetarët, për nderë të 5 dhjetorit – Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarëve.më shumë

Vendimet e dala nga mbledhja e 26-të e BE të KOK-ut

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbrëmë mbledhjen e 26-të, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.më shumë

KOK organizoi takim me shoqata të shumta në Ditën Ndërkombëtare për Persona me Aftësi të Kufizuara

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Komitetin Paralimpik të Kosovës organizuan të enjten (3 dhjetor) pritje për shoqatat që përfaqësojnë personat me aftësi të kufizuara në Ditën Ndërkombëtare për Persona me Aftësi të Kufizuara. më shumë

Asambleja Gjenerale e ANOC-ut miraton Rezolutën, në të cilën përfshihet edhe mosdiskriminimi i sportistëve

Asambleja Gjenerale e ANOC-ut (Asociacioni Ndërkombëtar i Komiteteve Olimpike) ka miratuar të enjten Rezolutën e 23-të të saj, gjatë punimeve të Asamblesë që për dy ditë radhazi u mbajtën në Tokio të Japonisë.më shumë

Drejtuesit e KOK-ut u pritën nga kryetari i komunës së Sanjos në Japoni, e cila do të mirëpres Ekipin Olimpik të Kosovës

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, janë mirëpritur ngrohtësisht nga kryetari i komunës së Sanjos në prefekturën e Nigatas në Japoni, Isato Kunisada. Pikërisht kjo komunë do të jetë mikpritëse e Ekipit Olimpik të Kosovës për Lojërat Olimpike Tokio 2020. më shumë

KOK nderohet me Çmimin e Arritjeve (Breakthrough Award) nga ANOC-u

Komiteti Olimpik i Kosovës është nderuar në Asamblenë Gjenerale të ANOC-ut, që po mbahet në Tokyo të Japonisë.më shumë

previous

205-210 Nga 927

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018