Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Ekipi olimpik i Kosovës për LOD PyeongChang 2018, po përgatitet në Slloveni

Ekipi olimpik i Kosovës për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, është duke u përgatitur së bashku në Qendrën Skitare Krvavec në Sllovenimë shumë

Gentiana Beqa fiton medaljen e artë në Kampionatin Botëror të IFBB-së

Gentiana Beqa ka shënuar një tjetër sukses të madh në arenën ndërkombëtare. më shumë

Edhe kryeministri, Ramush Haradinaj, përkrahë fuqishëm kërkesën e KOK-ut, që komunat të mbështesin klubet

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ndan shqetësimin e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, se klubet sportive kanë vështirësi në funksionimin e tyre, ku shumë sosh janë në rrezik të shuarjes.më shumë

Ministri Kujtim Gashi mbështetë fuqishëm kërkesën e KOK-ut, që komunat ta rrisin buxhetin për sportin

Ministri për Kulturë, Rini e Sport, z. Kujtim Gashi, ka mbështetur fuqishëm konstatimin e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, të cilët në mbledhjen e 12-të vlerësuan se klubet sportive kanë vështirësi në funksionimin e tyre, ku shumë sosh janë në rrezik të shuarjes.më shumë

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti, Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, po marrin pjesë në seminarin e ICMG-së

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti z. Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, z. Shasivar Haxhijaj, po marrin pjesë në seminarin ndërkombëtar të organizuar nga Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare (ICMG).më shumë

Janez Kocijançiç u zgjodh president i Komitetit Olimpik Evropian (EOC)

Z. Janez Kocijançiç është zgjedhur president i Komitetit Olimpik Evropian (KOE) me aklamacion, duke zëvendësuar z. Patrick Hickeyn.më shumë

previous

211-216 Nga 602

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0