Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Federatës së Tenisit të Kosovës iu sqarua Rregullorja për Ligjin për Sponsorizim

Përfaqësuesit e Federatës së Tenisit të Kosovës patën rastin të njihen për herë të parë me përfitimet që sjell Ligji për Sponsorizime dhe Rregullorja që përcakton kriteret dhe procedurat, si dhe formën për vërtetimin e sponsorizimit në sport. më shumë

Kosova fiton ndeshjen me Serbinë me rezultat zyrtar, 20:00

Kombëtarja U-20 e Kosovës në hendboll për femra e ka fituar me rezultat zyrtar ndeshjen ndaj Serbisë. Ishte Qeveria e Serbisë që mori vendimin që të ndalojë zhvillimin e ndeshjes duke iu referuar çështjeve të sigurisë. më shumë

Merret vendim që Shtëpia e Sportit të kalojë në pronësi të Ministrisë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të autorizojë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që të ndërmarrë tërë veprimet e nevojshme për shpronësimin e pronës së paluajtshme, përkatësisht Shtëpisë së Sportit në Prishtinë. më shumë

24 administratorë të tenisit fillojnë kursin bazik për administratorë të sportit

Federata e Tenisit të Kosovës i është përgjigjur masivisht ftesës së Komitetit Olimpik të Kosovës për të vijuar kursin bazik për administratorë të sportit, i cili filloi sot (e premte) në Hotel Sirius në Prishtinë dhe do të vazhdojë për tri ditë.më shumë

KOK vazhdon me kurset bazike për administratorë të sportit, nesër fillon për FTK-në

Bazuar në strategjinë e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), edhe viti 2018 do të vazhdohet me ngritjen e kapaciteteve të administratorëve të sportit. më shumë

Drejtuesit e KOK-ut takuan kryetarët e Komunave të Pejës, Istogut e Klinës, si dhe bizneset dhe klubet e këtyre qyteteve

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti z. Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, z. Shasivar Haxhijaj, kanë zhvilluar sot takime me kryetarin e Komunës së Pejës, z. Gazmend Muhaxheri, kryetarin e Komunës së Istogut, z. Haki Rugova, kryetarin e Komunës së Klinës, z. Zenun Elezaj, si dhe bizneset dhe klubet e këtyre komunave. Në takim me të parin e Klinës, z. Zenun Elezaj, ishte edhe anëtari i Bordit Ekzekutiv të KOK-ut, z. Ramadan Selimi.më shumë

previous

241-246 Nga 729

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0