Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Kosova fiton dy medalje në Kampionatin Evropian të xhudos për kadetë

Kosova ka fituar dy medalje të bronzta në Kampionatin Evropian të xhudos për kadetë, të mbajtur në Kaunas të Lituanisë.më shumë

Mysafirë nga Turqia vizitojnë KOK-un

Një delegacion prej 30 anëtarësh nga Turqia, por me prejardhje nga Kosova, prej disa ditësh po e vizitojnë vendin tonë.më shumë

KOK-u aplikon në SO të KON-it në kursin për trajnerë të pingpongut

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë kursin teknik për nivelin e dytë për trajnerët e Federatës së Pingpongut të Kosovës.më shumë

Kompanitë e tekstilit, Arta Tex, Fashion Network dhe Soxey, shprehën gatishmërinë për të veshur ekipin olimpik

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani, bashkë me zyrtaren e KOK-ut, znj.Rejhan Halili, kanë vizituar kompanitë e tekstilit, Arta Tex dhe Fashion Network.më shumë

Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani, priti kryetaren e Unionit të Sportistëve Amatorë të Iowas, Teresa Parmenter

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës z.Besim Hasani, pa pritur në takim kryetaren e Unionit të Sportistëve Amatorë të shtetit të Iowas (SHBA), z.Teresa Parmenter.më shumë

KOK-u dërgon në kamp përgatitor sportistët që do ta përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Komitetin Olimpik Ndërkombëtar do të dërgojnë në kamp përgatitor sportistët që do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalit Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-30 korrik.Qëllimi i dërgimit të tyre në këtë kamp është përgatitja sa më e mirë për përfaqësim dinjitoz në “Gyor 2017”.më shumë

previous

277-282 Nga 510

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0