Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Pjesëmarrje masive e bizneseve dhe klubeve të Gjilanit e Kamenicës në sqarimet e Rregullores për Ligjin për Sponsorizim

Krahas kryetarëve të komunave të Gjilanit, Lutfi Haziri dhe atij të Kamenicës, Qëndron Kastrati, drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, takuan ndarazi edhe bizneset dhe klubet e këtyre komunave.më shumë

KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Kamenicës për tre bursistët olimpikë

Pas Komunës së Gjilanit, Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi edhe me Komunën e Kamenicës, e cila bëhet bashkëfinancuese me KOK-un për tre bursistët olimpikë, të cilët vijnë nga kjo komunë: Musa Hajdari, Vijona Kryeziu dhe Astrit Kryeziu.më shumë

KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit, e cila bëhet bashkëfinancuese me KOK-un për bursisten olimpike, karateisten Fortesa Orana.më shumë

BE i KOK-ut mbajti mbledhjen e 18-të, diskutoi për shumë çështje

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 18-të të saj, në të cilën diskutoi për pika të shumta të Rendit të Ditës.më shumë

Drejtuesit e KOK-ut nesër takohen me kryetarët e Komunave të Gjilanit e Kamenicës, si dhe bizneset e klubet e tyre

Në kuadër të takimeve të shumta me kryetarët e komunave, bizneset dhe klubet sportive, drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, të premten do të qëndrojnë në Gjilan dhe Kamenicë. Hasani dhe Haxhijaj do të takohen me kryetarët e këtyre komunave, bizneset dhe klubet.më shumë

Fillojnë përgatitjet për Javën Evropiane në Sport

Është mbledhur të enjten Këshilli për Organizimin e Javës Evropiane në Sport, i cili ka filluar përgatitjet për aktivitetet e shumta që do të organizohen. më shumë

previous

283-288 Nga 786

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0