Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Renditja e IJF-s: Majlinda Kelmendi mbetet e para në botë

Federata Ndërkombëtare e Xhudos (IJF) ka publikuar renditjen e re të xhudistëve, ku heroina jonë, Majlinda Kelmendi, vazhdon të mbetet e para në botë në kategorinë deri në 52 kg.më shumë

Kerkese per oferte per pregaditjen e sportistave para EYOF Gyor 2017

Kerkese per oferte per pregaditjen e sportistave para EYOF Gyor 2017më shumë

Të premten nis kursi bazik për administratorët e sportit në Federatën e Volejbollit e Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik (SO) të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON) do të organizojë Kursin e shtatë Bazik për Administratorë të Sportit. më shumë

Komiteti Olimpik i Kosovës pranohet në ENGSO

Komiteti Olimpik i Kosovës është bërë anëtar i plotë i Organizatës Sportive Jo-Qeveritare të Evropës (ENGSO).më shumë

BE i KOK-ut përzgjodhi 19 sportistë që do të përfitojnë bursa nga SO i KON-it për LO “TOKYO 2020”

Në mbledhjen e mbajtur të hënën nga Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës janë përzgjedhur 19 sportistë që do të përfitojnë bursa nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar për Lojërat Olimpike “TOKYO 2020”.më shumë

Mediat e huaja: KOK-u shënoi Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit

Uebfaqja e njohur ndërkombëtare, “Insidethegames.biz”, ka pasqyruar shënimin e Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit nga Komiteti Olimpik i Kosovës.më shumë

previous

325-330 Nga 537

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0