Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Këtë fundjavë mbyllet seria prej 14 kurseve bazike për administratorë të sportit, që këtë herë mbahet për FBK-në

Maratona e 14 kurseve bazike për administratorë të sportit, të organizuara për këtë vit nga Komiteti Olimpik i Kosovës, mbyllet këtë fundjavë me Federatën e Basketbollit të Kosovës.më shumë

Konferenca “Sporti dhe Media” mbahet më 27 dhjetor 2017

Komiteti Olimpik i Kosovës, në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK), do të organizojnë për herë të parë konferencën “Sporti dhe Media”.më shumë

Publikohet draft rregullorja e hartuar nga grupi punues për Ligjin për Sponsorizim, kërkohen komente dhe sugjerime nga palët e interesit

Është publikuar nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport draft rregullorja e hartuar nga grupi punues që derivon nga Ligji për Sponsorizim.më shumë

Faton Shurrdhaj i 21-ti në ditën e dytë të garave në Kollashin, Adea Kollqaku e 15-ta

Ekipi olimpik potencial për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, po vazhdon garat në Kollashin të Malit të Zi, të organizuara nga Federata Ndërkombëtare e Skitarisë.Edhe në ditën e dytë, garat janë mbajtur në disiplinën e sllallomit.më shumë

Albin Tahiri, i dhjeti në disiplinën e sllallomit në Kollashin, Arbi Pupovci, i 22-ti

Ekipi potencial i Kosovës për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, e ka mbyllur disiplinën e sllallomit, në garën e FIS-it që po mbahet në Kollashin të Malit të Zi.më shumë

Fillon kursi për trajnimin e trajnerëve të basketbollit - niveli i dytë

Ka filluar sot niveli i dytë i kursit për trajnimin e trajnerëve të Federatës së Basketbollit të Kosovës.më shumë

previous

337-342 Nga 747

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0