Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

KOK-u mbajti Asamblenë e Punës, zgjodhi nënpresidentin e katërt, FSUK u bë anëtare e re

Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbajtur Asamblenë Vjetore të Punës, në të cilën me shumicë votash u miratuan Raportin e Punës, Raportin Financiar, Raportin e Auditorit dhe Raportin e Këshillit Mbikëqyrës të KOK-ut.më shumë

Presidenti Hasani dhe nënpresidenti Krasniqi morën pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të SIGA-së, Forumi Rajonal KOK-SIGA do të mbahet në Prishtinë

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti z. Besim Hasani dhe nënpresidenti i parë, z. Memli Krasniqi, morën pjesë në Asamblenë Gjenerale të Aleancës Globale për Integritetin e Sportit (SIGA) dhe Forumin e Integritetit të Sportit, të mbajtur për dy ditë ambientet e CONI-t në Romë të Italisë.më shumë

Albin Tahiri do ta përfaqësojë Kosovën në LOD PyeongChang 2018

Kosova do të debutojë në Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, të cilat do të mbahen prej 9-25 shkurt 2018 në Korenë e Jugut.më shumë

KOK do të nënshkruajë memorandum bashkëpunimi me PlayInternational dhe Komunën e Prishtinës

Komiteti Olimpik i Kosovës do të vazhdojë bashkëpunimin me Organizatën PlayInternational dhe Drejtoratinë për Arsim dhe Drejtoratinë për Sport në Komunën e Prishtinës.më shumë

MKRS ndan bursa për dhjetë shpresa olimpike në vlerën total prej 18 mijë euro

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi në mbështetje të legjislacionit në fuqi, ka nënshkruar sot vendimin për ndarjen e dhjetë bursave për shpresat olimpike dhe paraolimpike, pas propozimit të Komitetit Olimpik të Kosovës dhe federatave respektive.më shumë

KOK-u “pushton” sheshin kryesor të Prishtinës, me aktivitete që lidhen për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës do të “pushtojë” sheshin kryesor të Prishtinës, me aktivitete, të cilat mbahen në muajin shkurt dhe që lidhen edhe me 10-vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.më shumë

previous

343-348 Nga 787

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0