Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Takim pune ne Ambasaden Sllovene ne Prishtine, Kosove

Ambasadori Slloven ne Republiken e Kosoves, Shkelqesia e tij z. Miljan Majhen, priti ne nje takim pune me perfaqesues te korporatave me drejtim Slloven ne Kosove, Presidentin e KOK Besim Hasani dhe Ekspertet Damjan Pintar e Elda Gjoka.më shumë

Komiteti Olimpik i Kosoves zyrtarizon Programin Marketing te Partnereve

Nga data 24.03.2016 Komiteti Olimpik i Kosoves ka zyrtarisht Programin Marketing te Partnereve! Mundesuar nga Komiteti Olimpik Nderkombetar me mbeshtetjen e Solidaritetit Olimpik, ekspertet e Marketingut Olimpik Damjan Pintar dhe Elda Gjoka ne konsultim bashkepunues me presidentin e KOK z. Besim Hasani, paraqiten ne mbledhjen e Bordit Ekzekutiv platformen marketing te Partnereve te KOK, nje instrument profesional e i sofistikuar ky qe mundeson partneret potenciale te perfitojne nga investimi ne Levizjen Olimpike dhe ne ekipin Olimpik te Kosoves ne RIO2016 e me tej. më shumë

Ndertimi i Projektit Marketing per KOK per Pjesemarrjen ne RIO2016!

Ekspertet nderkombetare per marketingun Olimpik, Damjan Pintar nga Sllovenia dhe Elda Gjoka nga Shqiperia, startuan punen intensive per projektin e Marketingut te KOK per Pjesemarrjen ne RIO2016!më shumë

MKRS-ja dha 280 mijë euro për Komitetin Olimpik të Kosovës

Dje, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komitetit Olimpik të Kosovës.Nëpërmjet këtij memorandumi bashkëpunimi, MKRS-ja ndihmon KOK-un me 280 mijë euro, për programin vjetor të vitit 2016.më shumë

Takim pune dhe Pritje e Presidentit të KOK për Kryetaren e Komunës Gjakovë, Znj. Mimoza Kusari Lila.

Sot ne date 26 Janar 2016, në mjediset e KOK, Presidenti i KOK Z. Besim Hasani priti në një takim pune Kryetaren e Komunës Gjakovë, Znj. Mimoza Kusari Lila. më shumë

Komiteti Olimpik i Kosovës shënoi një vjetorin e praninimit në KON

Në ambientet e Hotelit Sirius në Prishtinë, në praninë e drejtuesve të sportit, sportistëve dhe të gazetarëve të medieve të shkruara dhe elektronike, mbajtën Konferencë për medie në shenjë të një vjetorit të Pranimit të Komitetit Olimpik të Kosovës...më shumë

previous

349-354 Nga 466

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0