Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Xhudistët fitojnë një të artë dhe dy të argjendta në Grand Prix në Tunizi

Me vetëm tre pjesëmarrës, fituan tri medalje, një të artë dhe dy të argjendta. Ky është bilanci i ekipit të xhudos në turneun Grand Prix, të mbajtur në Tunis të Tunizisë.më shumë

Presidenti Hasani priti zyrtarin e lartë të ITF-së, Vitor Cabral dhe delegacionin e FTK-s

Zyrtari i lartë i Drejtorisë për Zhvillim në Federatën Ndërkombëtare të Tenisit (ITF), z. Vitor Cabral, i shoqëruar nga kryetari i Federatës së Tenisit të Kosovës (FTK), z. Mejdi Rexhepi dhe z. Shkëlzen Domi, nënkrytar, janë pritur të premten nga presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Besim Hasani.më shumë

20 pjesëmarrës filluan kursin e trajnimit të trajnerëve Taekwondos, po ligjëron eksperti ndërkombëtar, Sunjang Lee

Ka filluar të premten kursi për trajnimin e trajnerëve të Federatës së Taekwondosë së Kosovës, i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.më shumë

Xhudistët tanë e nisin vitin 2018 me pjesëmarrjen në Grand Prix në Tunis

Xhudistët tanë do ta nisin vitin 2018 me pjesëmarrjen në Grand Prix, që mbahet në Tunis të Tunizisëmë shumë

Të premten fillon kursi për trajnimin e trajnerëve të taekwondosë

Komiteti Olimpik i Kosovës do të vazhdojë me organizimin e kurseve për trajnimin e trajnerëve edhe në vitin 2018.më shumë

KOK-u mori pjesë në turneun "Burim Hatipi" dhe ceremoninë "Ali Shala"

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nderuar me pjesëmarrje dy aktivitetet e organizuara nga Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës,  turneun e futbollit "Burim Hatipi" dhe ceremoninë Ali Shala.më shumë

previous

355-360 Nga 787

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0