Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

U prezantua ekipi Olimpik i Kosovës, si dhe u mbajt ligjëratë për anti-doping

Pas pritjes së organizuar tek presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe vënies së gurëthemelit të Qendrës së parë për Mjekësi Sportive, Komiteti Olimpik i Kosovës në një ceremoni të veçantë prezantoi ekipin Olimpik, që do të marrë pjesë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

Ekipi Olimpik i Kosovës me në krye Majlinda Kelmendin, vuri gurëthemelin e Qendrës së parë për Mjekësi Sportive

Ekipi Olimpik i Kosovës me në krye kampionen Olimpike, Majlinda Kelmendin, ka marrë pjesë në vënien e gurëthemelit të Qendrës së parë për Mjekësi Sportive, objekt ky i nisur sot nga Ministria e Shëndetësisë.më shumë

Presidenti Thaçi ia dorëzoi flamurin ekipit Olimpik për Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ia dorëzoi sot flamurin ekipit Olimpik të Kosovës, i cili do të përfaqësojë vendin tonë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

Presidenti Thaçi ia dorëzon nesër flamurin ekipit Olimpik të Kosovës për LM Tarragona 2018

Ekipi Olimpik i Kosovës është gati për të marrë pjesë për herë të parë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018.më shumë

Pingpongistët në formë të mirë para Lojërave Mesdhetare Tarragona 2018

Ekipi i pingpongistëve që do të përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, po vijon përgatitjet nën udhëheqjen e përzgjedhësit, Yll Bislimi dhe ndihmësit të tij, Baton Çitaku.më shumë

KOK-u mori pjesë në takimin e KON-it me Departamentet e Mediave të Komiteteve Olimpike Kombëtare

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) është përfaqësuar në takimin e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar me Departamentet e Mediave të Komiteteve Olimpike Kombëtare, të mbajtur dje dhe sot në Lozanë të Zvicrës.më shumë

previous

37-42 Nga 601

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0