Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Sportistët kosovarë nisen për në Erzurum.

Delegacioni i Kosovës, në përbërje të pesë sportistëve, është nisur për në Erzurum të Turqisë, ku do të marrë pjesë në edicionin e 13-të të Festivalit Olimpik Dimëror Evropian për të rinj, nga 12-17 shkurt.më shumë

Konferenca per media e mbajtur me rastin e pjesemarrjes ne EYOF 2017, Erzurum, Festivalin Olimpik Europian

Kosova do te merr pjese per here te pare ne EYOF 2017 ku do te paraqitet me gjithesej 5 sportist nga sporti i skijimit ne dy disciplina te ndryshme, Skijim Alpik dhe Snowboard...më shumë

KOK-u zgjedh Sekretarin e Përgjithshëm dhe miraton Rregulloren për laureatët e vitit në sport

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosvës ka mbajtur dje mbledhjen e radhës në të cilën ka miratuar Rregulloren për shpalljen e laureatëve të vitit në sport dhe me këtë rast është caktuar data 22 shkurt 2017...më shumë

BE i KOK vendosi per propozimin e 7 sporteve per vendet univerzale ne Lojerat Olimpike për të Rinjë që do te mbahen në Buenos Aires 2018

BE i KOK vendosi per propozimin e 8 sporteve per vendet univerzale ne Lojerat për të Rinjë që do te mbahen në Buenos Aires... më shumë

Federata e Olimpiadës Speciale të Kosovës dhe perfaqësuesit e Olimpiadës Speciale Ndërkombëtare vizituan KOK-un

Komitetin Olimpik te Kosoves me daten: 24 Janar, 2017 e vizituan perfaqesuesit e Olimpiades Speciale Ndërkombëtare: David s. Evangelista, nënkryetar, Global Development and Covernment Relations; Martha Jo Braycich, Senior Director, Community Impact Initiatives, të cilët ishin të shoqëruar nga përfaqësuesit...më shumë

Bordi Ekzekutiv i KOK-ut mbajti mbledhjen konstituive dhe mori disa vendime

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), i zgjedhur nga Asambleja e Përgjithshme, ka mbajtur dje mbledhjen e parë, në të cilën ka diskutuar një sërë çështjesh, si dhe ka marrë disa vendime të rëndësishme...më shumë

previous

367-372 Nga 539

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0