Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Drejtuesit e rinj të Komitetit Olimpik të Kosovës për Ciklin Olimpik 2017-2020.

Drejtuesit e rinj të Komitetit Olimpik të Kosovës për Ciklin Olimpik 2017-2020 te perzgjedhur ne Asamblene Zgjedhore te KOK ne date 21 Dhjetor 2016 më shumë

Urime Krishtlindjen!

Komiteti Olimpik i Kosovës uron besimtarët Katolikë kudo gjenden: Gëzuar Krishtlindjen! Paçi paqe e harmoni në jetët tuaja. Gëzimi mbretëroftë në familjet tuaja!më shumë

Presidenti i KON Z. Thomas Bach uron Presidentin e rizgjedhur te KOK Z. Besim Hasani

Presidenti i Komitetit Olimpik Nderkombetar ka derguar nje leter urimi per Presidentin e rizgjedhur te Komitetit Olimpik te Kosoves Z. Besim Hasani më shumë

KOK_Oferte_per_Auditim_2017-2020

KOK_Oferte_per_Auditim_2017-2020 ...më shumë

Gezuar Festen e Pavaresise Shqiperi!

Komiteti Olimpik i Kosoves uron Gezuar Festen e Flamurit!më shumë

KOK dhe FPMK marrin pjese ne Kongresin e 68-te te UIMP - Frankfurt, Gjermani 25 - 27 Nentor 2016

Po mbahet ne Frankfurt Gjermani, Kongresi i 68-te i UIMP (Unioni Nderkombetar i Pentalonit Modern) ne datat 25 - 27 nentor 2016. Marrin pjese ne kongres, Z. Besim Hasani - President i KOK dhe Z. Jahe Sahiti - Kryetar i Federates se Pentalonit Modern te Kosoves.Pervec percjelljes se punimeve, z. Hasani takoi edhe Presidentin e KON-it Dr. Thomas Bach dhe Z. Huan Antonio Samaranch, Junior, Nen-President i KON gjithashtu Z. Claus Schormann, President i UIPMmë shumë

previous

373-378 Nga 539

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0