Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Kerkese per ofert

Ju njoftoj qe Komiteti Olimpik i Kosoves i nevojitet materiali propagandistik i listuar me posht...më shumë

Të hënën fillon trajnimi për trajnerët e volejbollit

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë trajnimin e dytë për trajnerë, në kuadër të planit strategjik 2017-2020.më shumë

U çertifikuan 15 trajnerë të boksit

15 trajnerë të boksit janë çertifikuar të enjten nga Komiteti Olimpik i Kosovës në trajnimin për trajnerë të boksit të mbajtur në Hotel Sirius në Prishtinë.më shumë

Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani shpërblen presidentin e FISU-s, Oleg Matutsin

Delegacioni i Kosovës që po merr pjesë në Kongresin e Federatës Ndërkombëtare të Sporteve Universitare (FISU), presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani dhe presidenti i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës (FSUK), z.Musa Selimi, janë takuar me presidentin e FISU-s, z.Oleg Matytsin.më shumë

Federata e Sporteve Universitare pranohet me të drejta të plota në FISU

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUK) është pranuar me të drejta të plota si anëtarja më e re në Federatën Ndërkombëtare të Sporteve Universitare (FISU), në Asamblenë e Përgjithshme që po mbahet në Taipei të Tajvanit.më shumë

previous

379-384 Nga 677

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0