Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

LISTA E SPORTISTËVE TË KUALIFIKUAR DERI MË TANI PËR NË LOJËRAT EUROPIANE “BAKU 2015”

LISTA E SPORTISTËVE TË KUALIFIKUAR DERI MË TANI PËR NËLOJËRAT EUROPIANE “BAKU 2015”më shumë

Presidenti i KOK pret Kampionet Ballkanike KB \

Sot, ne zyren e Komitetit Olimpik te Kosoves u prit ekipi kampion i BIBL (Liga Nderkombetare Ballkanike e Basketbollit) KB \"Sigal Prishtina\", nga Presidenti i KOK Besim Hasani.më shumë

Letër falenderimi e Presidentit te KON Z. Thomas Bach per mikepritjen ne Prishtine

Leter Falenderimi nga Presidenti i KON Z. Thomas Bach drejtuar Presidentit te KOK Z. Besim Hasani per mikepritjen gjate vizites ne Prishtine ne datat 17 - 18 Prill 2015më shumë

Presidenti i IOC Z. Bach perfundon viziten ne Kosove

Vizita dy ditore e Presidentit te IOC Z. Thomas Bach u finalizua me percjelljen e tij dhe te delegacionit ne Aeroportin e Prishtines "Adem Jashari"më shumë

Presidenti i IOC Z. Bach dreke me sportiste dhe medaliste te Kosoves

Sic ishte parashikuar ne axhende, ndalesa e fundit e presidentit Bach, ishte dreka me sportiste, medaliste dhe shpresat Olimpike te Kosoves. më shumë

Presidenti i IOC Z. Bach dhe Presidenti i KOK z. Hasani Konference per Shtyp

Ne date 18.04.2015 Presidenti i IOC Z. Bach dhe Presidenti i KOK z. Hasani mbajten nje Konference per Shtyp per mediat. më shumë

previous

403-408 Nga 465

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0