Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Fillon kursi bazik për administratorët e sportit për Federatën e Pingpongut të Kosovës

Ka filluar të premten kursi i 11-të bazik për administratorët e sportit, i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe mbështetur nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

Drejtuesit e KOK-ut po marrin pjesë në Asamblenë Gjenerale të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti z.Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm z.Shasivar Haxhijaj, po marrin pjesë në Asamblenë Gjenerale të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG), që po mbahet në Tarragona të Spanjës.më shumë

Edhe Federata e Pingpongut do të vijojë kursin bazik për administratorë të sportit

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë kursin e 11-të bazik për administratorët e sportit, që këtë herë mbahet për Federatën e Pingpongut të Kosovës.më shumë

Thomas Bach shqetësohet për shëndetin e Majlinda Kelmendit, thotë se e ka përkrahjen e KON-it

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, z.Thomas Bach, ka shfaqur interesim të madh për shëndetin e kampiones olimpike, xhudistes Majlinda Kelmendi.më shumë

Dhjetëra trajnerë të çiklizmit i përgjigjen pozitivisht ftesës së KOK-ut për trajnimin e trajnerëve

Ka filluar të martën trajnimi për trajnerët e Federatës së Çiklizmit të Kosovës, i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në mbështjetje të Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.më shumë

Zyrtarët e KOK-ut takohen me Thomas Bachun në “Forumin e Evropës për Avancimin e Grave”

Anëtarët e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, znj.Shqipe Bajçinca – Brestovci dhe z. Agron Kuka, si dhe zyrtarja e KOK-ut, znj. Rejhan Halili, po marrin pjesë në “Forumin e Evropës për Avancimin e Grave në Rolet Udhëheqëse” (Advancing Women in Leadership Roles Forum for Europe), që po mbahet në Vilnius të Lituanisë. më shumë

previous

409-414 Nga 747

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0