Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Letër Ngushëllimi

Drejtuar: Bordit Ekzekutiv dhe zyrës së Presidentit të Komitetit Olimpik të Kirgistanit...më shumë

Administratorët e ardhshëm të sportit të Kosovës marrin përvoja në Durrës

Gjatë fund në ambientet e Hotelit “Belvedere” në Durrës, Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe mbështetur nga Komiteti Olimpik Shqiptar është mbajtur Kursi për Administratorë të Sportit...më shumë

Kalendari i Garave të Lojrave të I-ra Europiane “BAKU 2015"

Kalendari i Garave të Lojrave të I-ra Europiane “BAKU 2015"më shumë

Zyrtarizohen Bursat Olimpike për sportistët e Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës, ka zyrtarizuar ndarjen e bursave Olimpike në vlerë prej 500 dollarësh në muaj për sportistët më të dalluar që pritet të marrin pjesë në ljërat e ardhshme olimpike në Bakut të Azerbajxhanit dhe në Rio 2016 në Brazil...më shumë

Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani u takua me redaktorët e sportit

Besim Hasani, Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës me bashkëpunëtorë është takua sot me redaktorët e sportit të medieve të Kosovës...më shumë

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi në mes KOK dhe disa Komunave të Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës, bazuar në kriteret e Solidaritetit Olimpik të KON-it, sipas propozimeve të Federatave Sportive Olimpike të Kosovës...më shumë

previous

415-420 Nga 463

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0