Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Fotografi i KOK-ut, Shpend Ahmeti, fitoi çmimin “Ali Shala”

Fotografit të Komitetit Olimpik të Kosovës, Shpend Ahmeti, i ka takuar çmimi "Ali Shala" për "Fotografin më të mirë të vitit 2018", në ceremoninë e organizuar nga Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK), kushtuar doajenit të gazetarisë sportive, Ali Shala.më shumë

KOK përgëzon dhe nderon me mirënjohje Kosova Press-in për 20-vjetorin e themelimit

Agjencia e lajmeve, Kosova Press, festoi mbrëmë 20-vjetorin e themelimit të saj.më shumë

Aktivitetet e Komitetit Olimpik të Kosovës për vitin 2018

Aktivitetet e Komitetit Olimpik të Kosovës për vitin 2018më shumë

Me kursin bazik për administratorët e taekwondosë, u mbyll maratona e aktiviteteve të KOK-ut për vitin 2018

Komiteti Olimpik i Kosovës ka përmbyllur sot maratonën e aktiviteteve për vitin 2018.më shumë

GJUHA E SPORTIT

Doajeni i gazetarisë sportive në Kosovë, Xhavit Kajtazi, ishte i pranishëm në konferencën e dytë “Sporti dhe Media”, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës.më shumë

Debate të frytshme dhe rekomandime të shumta dolën nga konferenca e dytë, “Sporti dhe Media”

Debate të frytshme dhe rekomandime të ndryshme dolën nga konferenca e dytë “Sporti dhe Media”, e organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK).më shumë

previous

43-48 Nga 786

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0