Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Presidenti Hasani në Lozanë, lobon për pranim në UEFA dhe FIFA

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani dhe nënkryetari Fatmir Makolli po marrin pjesë në një prej takimeve me të rëndësishme të njerëzve të sportit ndërkombëtar, në konferencën e SportAcoord, që po mbahet këtë vit në Lozanë të Zvicrës.Në këtë sesion të SportAccord marrin pjesë mbi 1500 zyrtarë të lartë të federatave sportive, shoqatave e financuesve të sportit. Aty do të diskutohen shumë çështje që kanë të bëjnë me sportin dhe në veçanti për Lojërat Olimpike 2016 që mbahen në Rio. Presidenti Hasani pritet të ketë dhjetëra takime më zyrtarë të ndryshëm të federatave ndërkombëtare.Një prej temave kryesore që kryetari Hasani do ta diskutojë më shumë zyrtarë ndërkombëtare, është pranimi i Kosovës në UEFA dhe FIFA. Ai do të kërkojë që shtetet anëtare ta përkrahin Kosovën, në mënyrë që të mbyllet kapitulli disavjeçar i izolimit të futbollit kosovar. më shumë

Takim pune ne Ambasaden Sllovene ne Prishtine, Kosove

Ambasadori Slloven ne Republiken e Kosoves, Shkelqesia e tij z. Miljan Majhen, priti ne nje takim pune me perfaqesues te korporatave me drejtim Slloven ne Kosove, Presidentin e KOK Besim Hasani dhe Ekspertet Damjan Pintar e Elda Gjoka.më shumë

Komiteti Olimpik i Kosoves zyrtarizon Programin Marketing te Partnereve

Nga data 24.03.2016 Komiteti Olimpik i Kosoves ka zyrtarisht Programin Marketing te Partnereve! Mundesuar nga Komiteti Olimpik Nderkombetar me mbeshtetjen e Solidaritetit Olimpik, ekspertet e Marketingut Olimpik Damjan Pintar dhe Elda Gjoka ne konsultim bashkepunues me presidentin e KOK z. Besim Hasani, paraqiten ne mbledhjen e Bordit Ekzekutiv platformen marketing te Partnereve te KOK, nje instrument profesional e i sofistikuar ky qe mundeson partneret potenciale te perfitojne nga investimi ne Levizjen Olimpike dhe ne ekipin Olimpik te Kosoves ne RIO2016 e me tej. më shumë

Ndertimi i Projektit Marketing per KOK per Pjesemarrjen ne RIO2016!

Ekspertet nderkombetare per marketingun Olimpik, Damjan Pintar nga Sllovenia dhe Elda Gjoka nga Shqiperia, startuan punen intensive per projektin e Marketingut te KOK per Pjesemarrjen ne RIO2016!më shumë

MKRS-ja dha 280 mijë euro për Komitetin Olimpik të Kosovës

Dje, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komitetit Olimpik të Kosovës.Nëpërmjet këtij memorandumi bashkëpunimi, MKRS-ja ndihmon KOK-un me 280 mijë euro, për programin vjetor të vitit 2016.më shumë

Takim pune dhe Pritje e Presidentit të KOK për Kryetaren e Komunës Gjakovë, Znj. Mimoza Kusari Lila.

Sot ne date 26 Janar 2016, në mjediset e KOK, Presidenti i KOK Z. Besim Hasani priti në një takim pune Kryetaren e Komunës Gjakovë, Znj. Mimoza Kusari Lila. më shumë

previous

421-426 Nga 539

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0