Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Tenistët besojnë në rezultate të mira në “Gyor 2017”

Diell Mehmedi dhe Blearta Ukëhaxhaj do të përfaqësojnë Kosovën nga sporti i tenisit në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF) “Gyor 2017”, që mbahet prej 23-29 korrik 2017.më shumë

Atletika synon t’i sjellë Kosovës medalje nga EYOF “Gyor 2017”

Kosova nuk do të pres medalje vetëm nga xhudoja në Kampionatin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik 2017.më shumë

KOK-u aplikon në SO të KON-it në kurset e avansuara për trajnerë të 10 federatave

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë kursin e avansuar për trajnerë të federatave të ndryshme.më shumë

Sportistët që do të përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”, udhëtuan për në kampin përgatitor

Nëntë sportistë dhe tre trajnerë, janë nisur të enjten për në Belek të Turqisë, ku për një javë do të përgatiten në qendrën stërvitore, “Gloria Sport Center”, mundësuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.më shumë

Komiteti Olimpik Evropian shkruan për vizitën e delegacionit të Solidaritetit Olimpik të KON-it në Kosovë

Si pjesë e objektivave dhe strategjisë së krijuar për planin e ri të Solidaritetit Olimpik 2017-2020, një delegacion i Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON), i përbërë nga anëtarë të Lozanës dhe Zyrës Kontinentale Evropiane, vizituan javën e kaluar Kosovën, shkruan faqja zyrtare e Komitetit Olimpik Evropian (KOE), “eurolympic.org”.më shumë

Zyrtarët e KON-it dhe KOE-s të ngazëllyer me planin strategjik të punës së KOK-ut

Zyrtarët e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON) dhe Komitetit Olimpik Evropian (KOE), për katër ditë vizituan Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK).më shumë

previous

427-432 Nga 677

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0