Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR BASHKËPUNËTORË TË JASHTËM

Komiteti Olimpik i Kosovës angazhohet në zhvillimin e sektorit të kontabilitetit dhe financave konform standardeve ndërkombëtare në përkrahje të zhvillimit të qëndrueshëm të financave së KOK-ut, si dhe përmirësim të kualitetit te raportimit. Në kuadër të këtyre fushave programore, Komiteti Olimpik i Kosovës shfrytëzon instrumente të ndryshme, siç janë: ofrim i kontrakteve, ngritja e kapaciteteve sportive, promovim i standardeve ndërkombëtare të sportit. më shumë

KOK uron KOKSH dhe FSHF me rastin e Kualifikimit te Shqiperise ne \"EURO2016\"

Letra Zyrtare nga Presidenti i KOK Z. Hasani drejtuar Presidentit te KOKSH Z. Bezhani dhe Presidentit te FSHF Z. Duka me rastin e Kualifikimit te Shqiperise ne \"EURO2016\"më shumë

Komiteti Olimpik i Kosovës nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi me Komitetin Olimpik të Maqedonisë

Komiteti Olimpik i Kosovës nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi me Komitetin Olimpik të Maqedonisë...më shumë

Njoftim, ICMG GENERAL ASSEMBLY

ICMG GENERAL ASSEMBLY, nderë të tjera do të shqyrtoj edhe kërkesën e Komitetit Olimpik të Kosovës për pranim në International Committee of Mediterranean Games...më shumë

Mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Akademikut Esat Staliveci

Mesazh ngushëllimi!Komiteti Olimpik i KosovësPër ndarjen nga jeta dje të Akademikut të shquar Esat Stavileci.më shumë

Ftesa e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar për Lojërat e 31-ta Olimpike "RIO2016"

Kosova, sportistët tanë elitarë, trainerët, federatat, klubet, familjet, media, partnerët, shteti dhe shoqëria, tashmë kanë një ëndërr me një afat.më shumë

previous

433-438 Nga 537

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0