Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Drejtuesit e Federates Gjimnastike të Kosovës vizituan KOK-un

Drejtuesit e Federatës Gjimnastike të Kosovës President z.Besim Halilaj, dhe Sekretari gjeneral Amir Tahiraga vizituan KOK-un dhe u priten nga Presidenti Besim Hasani... më shumë

Ambasadorja e Finlandës Anne Meskanen u prit në zyret e KOK-ut

Me rastin e Ditës Olimpike Nderkombetare Komiteti Olimpik i Kosovës përveç aktiviteteve tjera kishte planifikuar te ndaje mirenjohje për personalitetet publike të cilet kanë dhënë kontribut... më shumë

KOK viziton Down Syndome Kosova

Presidenti i KOK z. Besim Hasani me anëtaret e Komisionit të Ditës Olimpike Ndërkombetare vizituan Down Syndrome Kosova qendren në Prishtinë... më shumë

Shenohet Dita Olimpike Nderkombetare 23 qershor 2014

Është shenuar Dita Olimpike Nderkombetare 23 qershor 2014 edhe në Kosovë nën organizimin e Komitetit Olimpik të Kosovës... më shumë

Prezantohen projektet për ndërtimin e Pallatit Olimpik

Në kuadër të Ditës Olimpike Ndërkombëtare, Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, prezantoi sot para publikut dhjetë projekt-propozimet në formë maketi për Pallatin Olimpik, objekti ku do të vendosen Komiteti Olimpik i Kosovës, më shumë

Perfaqesuesja e Kosovës në Volejboll U 16 (femrat) u prit në KOK

Me rastin e turneut nderkombetat që mbahet ne Jaslo të Polonis nga datat 20 deri në 22 qershor 2014...më shumë

previous

439-444 Nga 466

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0