Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

U prezantua ekipi olimpik i Kosovës që merr pjesë në EYOF “Gyor 2017”

Komiteti Olimpik i Kosovës ka prezantuar të enjten ekipin olimpik që do të marrë pjesë në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik 2017.më shumë

Kosova Press, sponsor medial i Komitetit Olimpik të Kosovës

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontratë me agjensinë e lajmeve “Kosova Press”, të cilët tani e tutje do të jenë sponsor medial i KOK-ut.më shumë

Xhudo beson se do t’i sjellë medalje Kosovës edhe nga “Gyor 2017”

Xhudoja vazhdon të jetë shpresa më e madhe e Kosovës për të fituar medalje në çdo garë të madhe. Edhe në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, xhudistët tanë në bazë të potencialit dhe formës së treguar në garat paraprake, pritet t’i sjellin vendit tonë medalje.më shumë

Notarët shpresojnë në rezultate të mira në EYOF “Gyor 2017”

Sporti i notit do të përfaqësojë Kosovën me katër notarë, të cilët do të mundohen të arrijnë rezultate të mira në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik.më shumë

Tenistët besojnë në rezultate të mira në “Gyor 2017”

Diell Mehmedi dhe Blearta Ukëhaxhaj do të përfaqësojnë Kosovën nga sporti i tenisit në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF) “Gyor 2017”, që mbahet prej 23-29 korrik 2017.më shumë

Atletika synon t’i sjellë Kosovës medalje nga EYOF “Gyor 2017”

Kosova nuk do të pres medalje vetëm nga xhudoja në Kampionatin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik 2017.më shumë

previous

445-450 Nga 699

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0