Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Ceremonia e Diplomimit të pjesëmarrësve të “Advanced Sport Managment Courses”

Ceremonia u organizua në Tiranë me 7 maj 2014 ne ora 18:00...më shumë

MKRS-ja dhe KOK-u veprime të përbashkëta për ndërkombëtarizim të plotë të sportit të Kosovës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi ka takuar sot Kryetarin e Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasanin, me të cilin ka biseduar për arritjet në sport në kohët e fundit si dhe për hapat që duhen ndërmarrë bashkërisht në të ardhmen për zhvillim dhe ndërkombëtarizim të sportit. Të dy u pajtuan se në vitet e fundit sporti i Kosovës ka shënuar hapa historik në ndërkombëtarizim dhe zhvillim të brendshëm. më shumë

Nenshktruhet protokoll marreveshje bashkepunimi midis KOKSH dhe KOK

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar dhe Komiteti Olimpik i Kosoves nenshkruan sot ne daten 30 Tetor ne Prishtine Protokoll Marreveshje Bashkepunimi...më shumë

Pritja e boksierëve

Presidenti i Kok, z. Besim Hasani i shoqëruar nga Nezir Rama, anëtar i BE te KOK priten delegacionin e FBxK, z Ramadan Selimin, ...më shumë

Pritje ne KOK per Kickbokseret e Kosoves

Presidenti i KOK përgëzoj kickbokseret për rezultatet e arritura ne Kamipoatin Botërore te mbajtur ne Krete te Greqisë...më shumë

KOMUNIKATE / INFORMATE NGA MBLEDHJA E BE te KOK, e mbajtur me 24.10.2013

Ne ambientet e KOK, Bordi Ekzekutiv u takua per te dymbjedheten here me rradhe gjate vitit 2013 dhe mori vendimet ne vijim, me interes per mbarevajtjen dhe realizimin e objektivave te Levizjes Olimpike ne Kosove:...më shumë

previous

451-456 Nga 466

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0