Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

KOK viziton Down Syndome Kosova

Presidenti i KOK z. Besim Hasani me anëtaret e Komisionit të Ditës Olimpike Ndërkombetare vizituan Down Syndrome Kosova qendren në Prishtinë... më shumë

Shenohet Dita Olimpike Nderkombetare 23 qershor 2014

Është shenuar Dita Olimpike Nderkombetare 23 qershor 2014 edhe në Kosovë nën organizimin e Komitetit Olimpik të Kosovës... më shumë

Prezantohen projektet për ndërtimin e Pallatit Olimpik

Në kuadër të Ditës Olimpike Ndërkombëtare, Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, prezantoi sot para publikut dhjetë projekt-propozimet në formë maketi për Pallatin Olimpik, objekti ku do të vendosen Komiteti Olimpik i Kosovës, më shumë

Perfaqesuesja e Kosovës në Volejboll U 16 (femrat) u prit në KOK

Me rastin e turneut nderkombetat që mbahet ne Jaslo të Polonis nga datat 20 deri në 22 qershor 2014...më shumë

Komisioni për mjekësi sportive dhe për Anti-Doping

Në ambientet e KOK, me daten 11.06.2014 Nezir Rama, kryetar i Komisionit për mjekësi soprtive dhe për antidoping dhe anëtaret e këtij komisioni,më shumë

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani priti në selinë e KOK-ut, ish-futbollistin e përfaqësueses kroate Ardian Koznikun.

Hasani duke i uruar mirëseardhje në kosovë, ka theksuar rolin e Koznikut në promovimin e sportit kosovar në Kroaci e më gjerë...më shumë

previous

457-462 Nga 482

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0