Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

MKRS-ja dha 280 mijë euro për Komitetin Olimpik të Kosovës

Dje, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komitetit Olimpik të Kosovës.Nëpërmjet këtij memorandumi bashkëpunimi, MKRS-ja ndihmon KOK-un me 280 mijë euro, për programin vjetor të vitit 2016.më shumë

Takim pune dhe Pritje e Presidentit të KOK për Kryetaren e Komunës Gjakovë, Znj. Mimoza Kusari Lila.

Sot ne date 26 Janar 2016, në mjediset e KOK, Presidenti i KOK Z. Besim Hasani priti në një takim pune Kryetaren e Komunës Gjakovë, Znj. Mimoza Kusari Lila. më shumë

Komiteti Olimpik i Kosovës shënoi një vjetorin e praninimit në KON

Në ambientet e Hotelit Sirius në Prishtinë, në praninë e drejtuesve të sportit, sportistëve dhe të gazetarëve të medieve të shkruara dhe elektronike, mbajtën Konferencë për medie në shenjë të një vjetorit të Pranimit të Komitetit Olimpik të Kosovës...më shumë

KOK vizitoj familjen e Presidentit Rugova

Perfaqesuesit e Komitetit Olimpik te Kosoves te udhehequr nga Besim Hasani, me rastin e ditelindjes se Dr. Ibrahim Rugoves, vizituan familjen Rugova per t\'i dorezuar Mirenjohjen dedikuar Dr. Ibrahim Rugoves, (PM)...më shumë

Komiteti Olimpik i Kosoves u vizitua nga Kryetari i Shoqata e Miqësisë Franko-Shqiptare

Komiteti Olimpik i Kosoves u vizitua nga Kryetari i Shoqata e Miqësisë Franko-Shqiptare, e perfaqesuar nga: Tahir Shabani, Michael Mayer dhe Agim Fejza...më shumë

Deklarate

Dite me pare, brutalisht u nxorr nga makina dhe u cenua liria dhe integriteti i Nenpresidentit te Komitetit Olimpik te Kosoves, mikut dhe kolegut tone, njeriut te perkushtuar ndaj Levizjes Olimpike, Shasivar Haxhijajt...më shumë

previous

463-468 Nga 577

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0