Media sponsor

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Leter Ngushellimi per Komitetin Olimpik te Frances

Letra e Ngushellimit qe Presidenti i Komitetit Olimpik te Kosoves Z. Besim Hasani, i ka derguar Presidentit te Komitetit Olimpik te Frances, pas sulmeve Terroriste ne Paris.më shumë

Mbledhja Komemorative kushtuar Hajrush Demajt

Fjala e Presidentit te KOK Besim Hasani ne Mbledhjen Komemorative kushtuar Hajrush Demjat më shumë

Kosova Konfirmohet Si Anëtare Me Të Drejta Të Plota e Shoqatës Së Komiteteve Kombëtare Olimpike.

Kosova Konfirmohet Si Anëtare Me Të Drejta Të Plota e Shoqatës Së Komiteteve Kombëtare Olimpike. më shumë

Asambleja Solemne e KOK e organizuar me rastin e njevjetorit te njohjes se KOK nga BE i KON

BE i KON me 22 Tetor 2014 pranoi Komitetin Olimpik te Kosoves me te drejta te perkohshme dhe i rekomandoj Sesionit te 127 te KON ta njoh Komitetin Olimpik te Kosoves ...më shumë

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR BASHKËPUNËTORË TË JASHTËM

Komiteti Olimpik i Kosovës angazhohet në zhvillimin e sektorit të kontabilitetit dhe financave konform standardeve ndërkombëtare në përkrahje të zhvillimit të qëndrueshëm të financave së KOK-ut, si dhe përmirësim të kualitetit te raportimit. Në kuadër të këtyre fushave programore, Komiteti Olimpik i Kosovës shfrytëzon instrumente të ndryshme, siç janë: ofrim i kontrakteve, ngritja e kapaciteteve sportive, promovim i standardeve ndërkombëtare të sportit. më shumë

KOK uron KOKSH dhe FSHF me rastin e Kualifikimit te Shqiperise ne \"EURO2016\"

Letra Zyrtare nga Presidenti i KOK Z. Hasani drejtuar Presidentit te KOKSH Z. Bezhani dhe Presidentit te FSHF Z. Duka me rastin e Kualifikimit te Shqiperise ne \"EURO2016\"më shumë

previous

469-474 Nga 577

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0