Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Takime konstruktive të përfaqësueseve të KOK-ut në konferencën e 7-të Botërore për Femrën dhe Sportin

Përfaqësueset e Komitetit Olimpik të Kosovës, Shqipe Zogiani e Vjollca Krasniqi, anëtare të Bordit Ekzekutiv dhe zyrtarja Rejhan Halili, po qëndrojnë në Gaborone të Botswanës, ku po mbahet Konferenca e 7-të Botërore e Grupit Punues Ndërkombëtar (IWG) për Femrën dhe Sportin.më shumë

Vendim historik për Federatën Skitare të Kosovës, pranohet me të drejta të plota në FIS

Federata Skitare e Kosovës është bërë anëtare me të drejta të plota e Federatës Ndërkombëtare të Skitarisë (FIS).më shumë

Përfaqësueset e KOK-ut po marrin pjesë në Konferencën e 7-të Botërore për Femrën dhe Sportin

Ka filluar të enjten mbrëma Konferenca e 7-të Botërore e Grupit Punues Ndërkombëtar për Femrën dhe Sportin, e cila po mbahet në Gaborone të Botswanës.më shumë

Presidenti Hasani takoi komunitetin e sportit edhe në Komunën e Deçanit

Pas Gjakovës, presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka takuar edhe komunitetin e sportit dhe biznesit në Komunën e Deçanit.më shumë

Rreth 100 biznese e klube në Gjakovë morën shpjegimet e nevojshme për rregulloren për sponsorizim

Rreth 100 përfaqësues të bizneseve dhe klubeve në Komunën e Gjakovës kanë marrë njohuritë e mjaftueshme për rregulloren, e cila përcakton formën, procedurën dhe vërtetimin e sponsorizimit nga presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani.më shumë

Presidenti Hasani takoi kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka takuar të enjten kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, në vazhdën e takimeve me kryetarë komunash, komunitetin e sportit dhe biznesit.më shumë

previous

97-102 Nga 632

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0