Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i KOK z. Besim Hasani vizitoj KOKSH

06.08.2014 14:05:16

Temat të trajtimit ishin detyrimet që dalin nga Memorandumi i lidhur midis KOK dhe KOKSH:

  • Mbajtja e aktiviteteve të përbashketa midis dy Komiteteve Olimpike dhe Federatave sportive te dy vendeve, e parapare te mbahet në Durrës diku në fund të Shtatorit apo ne fillim të Tetorit te vitit 2014.
  •  Mbajtja e takimeve të përbashketa midis organizatave dhe institucioneve sportive Shqipëri-Kosovë edicioni i tretë e parapare te mbahet ne Kukës ne Dhjetor te vitit 2014.
  • Mbajtja e kurseve bazike për 20 administrator sporti e parapare te mbahet në Prishtinë në Tetor të vitit 2014.
  • Pjesemarrja e 4 administratoreve nga Kosova në kursin ASMC 3 që do të mbahet në Tiranë duke filluar ne tremujorin e pare të vitit 2015.Pjesemarresit zgjedhen nga ata qe kanë treguar sukseset e me të larta në dy kurset Bazike për Administrator të sportit të mbajtur në Prishtinë.

Z. Bello dhe z. Muca njoftuan për pregaditjet finale të sportisteve qe do te marrin pjese ne Lojrat Olimpike Rinore Verore në Nanjing nga data 16 deri 28 gusht 2014 dhe gjasat e tyre për medalje.

    Presidenti i KOK z. Besim Hasani njoftoj edhe për viziten dhe takimin me Presidentin Thomas Bach dhe Drejtorin Pere Miro te zhvilluara ne Lozan me 9 e 10 Korrik 2014

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0