Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Çmimi i Diaspores 2014

06.08.2014 15:05:17

Ministria e Diaspores, tradicionalisht ndane çmimin Vjetor te Diaspores dhe Mergates per Grupin apo Mergimtarin me te suksesshem gjate nje viti. Njera nga lemite per te cilat ndahet ky çmim eshte edhe Sporti. Besim Hasani, President i Komitetit Olimpik dhe Kryetar i Komisionit per ndarjen e çmimit Vjetor te Diaspores dhe Mergates, propozoj dhe ky propozim u miratua njezeri, qe per kete vit te shperblehen 7 futbollistet shqiptare, pjesemarres ne Kupen Boterore ne Futboll "BRAZILI 2014" (Xherdan Shaqiri, Shkodran Mustafi, Granit Xhaka, Valon Behrami, Adnan Januzaj, Blerim Xhemajli, Admir Mehmedi).

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0