Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Skitaret Klea Vrella dhe Elba Kokaj zhvilluan përgatitjen e fundit, të gatshme për garën e nesërme në sllallom

10.02.2019 15:24:13

Skitaret tona, Klea Vrella dhe Elba Kokaj, kanë zhvilluar sot përgatitje, para garës së nesërme në disiplinën sllallom të Festivalit Olimpik Evropian Dimëror “Sarajeva & Sarajeva Lindore 2019”.
Bashkë me trajnerët e tyre, Feim Kollçaku dhe Egzon Agani, skitaret janë përgatitur në shtegun Olimpik të sllallomit në Qendrën Skitare të Jahorinës.
“Kushtet ishin mjaftë të mira. Përgatitjet i bëmë edhe në bashkëpunim me ekipet tjera të Sllovenisë, Estonisë dhe Turqisë. Vajzat janë gati për sllallomin e nesërm dhe shpresoj të kemi prezantim të mirë”, deklaroi Kollçaku.
Gara e nesërme në sllallom fillon në ora 10:30 me lëshimin e parë, kurse lëshimi i dytë nis në ora 12:30.
Vrella dhe Kokaj garojnë në disiplinat sllallom dhe sllallom të madh. Gara e sllallomit të madh zhvillohet të mërkurën.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018