Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i KOK z. Besim Hasani u takua me drejtoreshën e Drejtorisë Komunale të Arsimit të Komunës së Prishtinës

19.08.2014 16:00:01

Drejtoresha u informua për bashkëpunimet të cilat i ka pasur KOK dhe drejtoria Komunale e Arsimit të Komunës së Prishtinës, ku u njoftua për dy aktivitete që janë shenuar në qershor perkatsisht me 5 dhe me 23 qershor 2014, dhe aktivitetin e tret qe pritet te mbahet në pjesën e dyte te shtatorit 2014.

Z. Besim Hasani njoftoj dhe e shpalosi iden e tij se si do të organizohet ky aktivitet ku pritet të marrin pjese të gjitha Federatat e Kosovës.

Z. Arbërie Nagavci e mirëpriti iden e z. Besim Hasanit dhe premtoj se do të jetë në mbeshtetje të KOK për organizimin e këtij aktiviteti.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0