Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Samuel Zbogar dhe Anne Meskanen u priten në Komitetin Olimpik të Kosovës

14.10.2014 14:09:17

Samuel Zbogar dhe Anne Meskanen u priten në Komitetin Olimpik tëKosovës, ku nga Presidenti Besim Hasani u njoftuan për zhvillimin esportit dhe aktivitetet sportive në përgjithesi në Kosovë, u shpalos dheu njoftuan me projektin e \"Pallatit Olimpik të Kosovës\". Samuel Zbogarpo ashtu u nderua me një plaket dhe një mirënjohje për kontributin e tijnë përhapjen e sportit në Kosovë.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0