Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KON jep njohje të pëkohshme për Komitetin Olimpik të Kosovës

22.10.2014 23:03:09

Bordi Ekzekutiv i Komiteti Olimpik Nderkombetar pranoj njohjen e perkoheshme të Komiteti Olimpik të Kosovës dhe propozoj qe KOK ti ipet njohja e plotë ne sesionin e ardhshëm të KON që do te mbahet ne dhjetor në Monaco.

KOK u themelua në vitin 1992 dhe ka me shumë se 30 Federata Kombetare 13 nga te cilat janë pranuar të pranuara nga Federatat Nderkombetare, nga keto 6 janë me te drejta te plota dhe 7 tjera me te drejta te asocuara.


Artikullin e plote ne faqen zyrtare të KON. 

 

Kronika e fundit nga Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës z. Besim Hasani

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0