Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Perfundoj kursi 2 ditor për Administrator Sportiv

01.11.2014 10:06:32

Ky kurs vjen si pjesë e memorandum bashkpunimit të lidhur mes KOK dhe KOKSH.

 

Në këtë kurs 2 ditor u ligjerua për strukturen e themelimit të organizatave të ndryshme në përgjithesi dhe atyre Sportive në veçanti.

 

Qe nga zgjedhja e kryesis ndarja e punëve, të hyrat dhe menagjimi i tyre, raportet e ndryshme, marketingu, etj.

 

Ligjeruesit nga Shqiperia:

Stavri Bello, Sekretar i pergjithshem në KOKSH

Kliton Muca, Projekt menagjer ne KOKSH

Elda Gjota, Nenpresidente e Federates Shqiptare të Çiklizmit

Të gjithë kanë përfunduar MEMOS-in (Master për Menagjimin e Sportit në Universitetin Katolik të Luvrit)në Lozanë.

 

Ligjeruesit nga Shqiperia u asistuan nga ligjeruesit nga Kosova të cilet kanë përfunduar Kursin e Avancuar për Administrator të Sportit të organizuar nga KON në bashpunim me KOKSH:

Besim Hasani, President i KOK

Iber Alaj, Drejtor në DS/MKRS

Enver Tahiraj, Menagjer i Sportit në DS/MKRS. 

 

Me çertifikata të leshuara nga Komiteti Olimpik Ndërkombetar dhe të nënshkruara nga Presidenti i KON, Thomas Bach u pajisen vijuesit e ketij kursi në përbërje:

 

1. Shasivar Haxhijaj

2. Genc Fazlija

3. Latif Demolli

4. Nuhi Gashi

5. Astrit Hasani

6. Astrit Haliti

7. Jeton Hadërgjonaj

8. Sanije Krasniqi

9. Gazmend Maxhuni

10. Leart Hoxha

11. Agron Mecinaj

12. Jeton Rudari

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018