Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ministri Shala priti në takim njohës drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës

17.12.2014 13:55:01

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, priti sot drejtuesit e Komitetit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, të prirë nga presidenti Besim Hasani.

Ministri Shala e informoi presidentin e KOK-ut se është duke ndërtuar një ekip me të cilin do të punojë gjatë këtyre katër viteve dhe i premtoi atij se ai me ekipin e tij do të kenë një bashkëpunim të frytshëm në raport me KOK-un.

Ministri e ka vlerësuar punën e deritashme që ka bërë KOK-u dhe i ka përgëzuar për arritjet, që kanë rezultuar me pranimin e KOK-ut në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar. Ai tha se përkrahja për sportin dhe veçmas për Komitetin Olimpik të Kosovës do të vazhdojë edhe më tej.

Ministri Shala ka kërkuar nga drejtuesit e KOK-ut që ata të ofrojnë ide dhe projekte konkrete për sportin, në mënyrë që të arrihet avancim sa më i madh në këtë fushë.

Nga ana tjetër, presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka uruar ministrin Shala për marrjen e detyrës së re duke i dëshiruar mbarëvajtje në punë dhe arritje të objektivave të synuara. Ai e informoi ministrin Shala për mënyrën se si funksionon KOK-u, për punët dhe angazhimin e madh që e presin këtë institucion vitin e ardhshëm dhe se pret prej ministrit përkrahje dhe bashkëpunim.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0