Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Mbështetur nga KOK-u, filloi sot kursi për trajnerë të tenisit

09.09.2019 14:51:29

Ka filluar sot kursi për trajnerë të tenisit (niveli i parë), i cili mbështetet nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.
Kursi po mbahet në fushat e tenisit “Enes Nallbani” në Karagaç të Pejës.
Ligjërues janë dy ekspertët ndërkombëtar Vanja Ibrahimoviq dhe Ales Filipçiq.
Pjesëmarrës janë dhjetëra trajnerë të ndryshëm të Kosovës, të cilët për 12 ditë do të kenë përgatitje teorike dhe praktike.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018